Чорний чай "Золотий Равлик" 1000гр.
Чорний чай "Золотий Равлик" - це преміальний китайський чай Дянь Хун Цзінь Ло з провінції Юнь-нань. Цей сорт чаю відноситься до червоного чаю (має менший ступінь ферментації), але називати його чорним теж правильно. Він на 50% складається з типси, що надає напою особливої м'якості у смаку, а специфічний спосіб ферментації та подальшої обробки доповнює чай коньячним кольором та ексклюзивним букетом червоного чаю. Наявність оптових цін
- Заварювати чорний чай "Золотий Равлик" необхідно з розрахунку 1 чайна ложка на 150 мл води.
- Оптимальна температура води 90–95°С.
- Час заварювання 2-4 хвилини.
Процедура заварювання повинна проходити в добре прогрітому чайнику. Вода для заварювання має бути м'якою (як варіант, бутильована або фільтрована).
Першу воду обов'язково зливаємо через 10-20 секунд, знову заливаємо заварювальну ємність і наполягаємо 2-4 хвилини < /strong>!