Чай Пу-Ер "Ваговий чорний" 1000гр.
Чай Пу-Ер "Ваговий чорний" - є легендарним китайським чаєм, деякі його види вважаються національним надбанням, їх забороняється вивозити з Китаю. Є думка, що всі любителі чаю рано чи пізно приходять до Пу-Еру. Класичний Шу пуер (постферментований) чай із натуральним земляним присмаком та ароматом.
Як заварювати
- Заварювати чорний чай "Пу-Ер" необхідно з розрахунку 1 чайна ложка на 150 мл води.
- Оптимальна температура води 90–95°С.
- Час заварювання 2-4 хвилини.
Процедура заварювання повинна проходити в добре прогрітому чайнику. Вода для заварювання має бути м'якою (як варіант, бутильована або фільтрована).
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.