Чай Чорний "Гордість Цейлону" 1000гр.
Чай Чорний "Гордість Цейлону" - вирощений в провінції Димбула, о.Цейлон класичний цільно-листовий чай. Його довгасті тонкі листочки при заварюванні дають напій мідно-золотистого кольору з досконалим смаком та класичним ароматом.
Як заварювати
- Заварювати чорний чай "Гордість Цейлону" необхідно з розрахунку 1 чайна ложка на 150 мл води.
- Оптимальна температура води 90–95°С.
- Час заварювання 2-4 хвилини.
Процедура заварювання повинна проходити в добре прогрітому чайнику. Вода для заварювання має бути м'якою (як варіант, бутильована або фільтрована).
Першу воду обов'язково зливаємо через 10-20 секунд, знову заливаємо заварювальну ємність і наполягаємо 2-4 хвилини < /strong>!
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.