Чорний чай "Pekoe" (середній лист) 1000гр.
Чай Чорний "Pekoe" (середньолистовий) - вирощений на високогірних плантаціях острова Шрі-Ланка, згідно зі стандартом зібраний після повного розкриття нирок. На цейлонську чайну фабрику надходять перший і другий зверху листочки. Там вони висушуються, скручуються особливим чином вздовж осі та фасуються. Щоб повністю розкрити багатий смак та аромат напою, залийте 1 чайну ложку чаю склянкою гарячої води та залиште на 3-5 хвилин під кришкою.
Як заварювати
- Заварювати чорний чай "Pekoe" необхідно з розрахунку 1 чайна ложка на 150 мл води.
- Оптимальна температура води 90–95°С.
- Час заварювання 2-4 хвилини.
Процедура заварювання повинна проходити в добре прогрітому чайнику. Вода для заварювання має бути м'якою (як варіант, бутильована або фільтрована).
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.