Чорний чай "Байховий" (дрібний лист) 1000гр.
Чай чорний "Байховий" дрібно-листовий високогірний - чудовий цейлонський чай вирощений на кращих плантаціях Шрі-Ланки. Неперевершений смак, міцність напою та швидкість заварювання зробить шанувальником цього сорту будь-якого. Насичений яскравий аромат та надзвичайно м'який смак настою середньої міцністю.
Як заварювати
- Заварювати чорний чай "Байховий" необхідно з розрахунку 1 чайна ложка на 150 мл води.
- Оптимальна температура води 90–95°С.
- Час заварювання 2-4 хвилини.
Процедура заварювання повинна проходити в добре прогрітому чайнику. Вода для заварювання має бути м'якою (як варіант, бутильована або фільтрована).
Упаковка 5кг - 1000грн
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.