Чорний чай "Ассам Намданг" гранульований 1000гр.
Чорний чай "Ассам Намданг" гранульований - це традиційний визрілий сорт чаю з північного сходу Індії зі штату Ассам, виробництво якого здійснюється за особливою технологією. : після процесу окислення і вироблення інших чаїв листя, що залишилося, прокручуються через спеціальні пристрої, звані валками, де вони додатково ріжуться і особливим способом скручуються. Такий спосіб обробки чаю придумали, щоб мінімізувати відходи від виробництва, т.к. шматки листя хороші за смаком та якістю, але вже втратили товарний вигляд. Асам легко визначити за специфічним, пряним, трохи квітковим ароматом з незвичайними для чорного чаю медовими нотками. Наявність оптових цін
- Заварювати чорний чай "Ассам Намданг" необхідно з розрахунку 1 чайна ложка на 150 мл води.
- Оптимальна температура води 90–95°С.
- Час заварювання 2-4 хвилини.
Процедура заварювання повинна проходити в добре прогрітому чайнику. Вода для заварювання має бути м'якою (як варіант, бутильована або фільтрована).
Першу воду обов'язково зливаємо через 10-20 секунд, знову заливаємо заварювальну ємність і наполягаємо 2-4 хвилини < /strong>!
